TAIKAI IMAF 2015 A "CALA MONJOI"

on .

Aquest passat cap de setmana es va celebrar el tradicional “Taikai Imaf Espanya” anual a Cala Monjoi, com sempre va ser extraordinari i va  superar les expectatives inicials.
Dels clubs  del Bages (Esport-7 i Sport Centre)  hi varen participar  30 alumnes i de la escola Doshin Ryu varen ser  40 en total dels mes de 400 practicants i participants d’aquesta edició.

Continueu llegint i trobareu fotos d'aquesta activitat.


Es  van realitzar els exàmens de pas de Dan on en Francesc Mateo i en Jesús Pérez d’Esport7 es van examinar i van aprovar els seus corresponents exàmens de 4art dan. davant un tribunal internacional format per en Marcel Del Rio 7 Dan, M. Gingell d'Anglaterra 6 dan i en Jean Pierre Van Vre de Bèlgica 6 dan.
El dissabte  es van  anar succeïen les classes  en 8 espais diferents i simultanis, Jujitsu(dos espais), Aikijitsu, Karate, Iaido, infantil, i altres tallers com tambors, pintura, tall real i treball a la platja.
El mestre Marcel Del Rio 7 dan d’Esport7 de Manresa va donar classes als cinturons negres i el diumenge als kyus (fent treballs de defensa contra atacs amb arma blanca) i en Josep Lluís Lorente 5 dan de l’Esport Centre de Santpedor va donar classes als kyus i als nens així com també en Pere Guardiola 5 dan del Gimnàs Marin de Barcelona va donar clases a kyus i nens.
Com es habitual el dissabte a la nit  es van fer exhibicions i  homenatges a diferents mestres.  En Marcel Del Rio, Josep Lluis Lorente i en Pere Guardiola van rebre un homenatge com a fundadors de la organització Imaf Espanya i també en van rebre un d'homenatge les seves respectives parelles pels anys en que han seguit tots aquests esdeveniments.
El diumenge va finalitzar amb un entreno a la platja que sempre acaba amb una remullada general.

SEMINARI NIHON -SHIKI KOBUDO

Articles d'interés de Jiu-jitsu