TAIKAI I.M.A.F "CALA MONJOI" 2017

on .

Aquest passat cap de setmana del 16 al 18 de juny es va celebrar el tradicional Taikai Internacional I.M.A.F. al bonic paratge de Cala Montjoi.

 

Al mateix temps es va  aprofitar per celebrar l’Assemblea Internacional d’IMAF Europa.

 

En aquesta edició i van participar quatre professors japonesos a part dels demés mestres de l’estat i de diferents països europeus.

 

 

Es va superar la xifra de 500 persones on com ja és habitual el comportament, amistat i el saber fer sobre el tatami va marcar la pauta .

 

Els professors de casa nostra van tenir l’honor d’impartir algunes classes, tenint en compte la gran quantitat de professors estrangers d’alt nivell que hi havien. En Josep Lluís Lorente 6 dan de Jujitsu  de l’Sport Centre de Santpedor, en Mario Cano  4 dan de les Borges Blanques i en Marcel del Rio 7 dan d’Esport-7. 

 

Hi van participar un nombre important d’alumnes i practicants d’aquesta Art Marcial i més concretament d’aquest estil  de Jujitsu com Sport Centre de Santpedor, Chisai de Santpedor, Rafusutairo de les Borges Blanques, Gimnàs Marin de Barcelona i Esport7 de Manresa.

 

Dissabte després de la presentació i entrega de diplomes va començar la maratoniana successió de classes fins arribar a les 22.00 h, i a partir d’aquí va ser quan es van realitzar les esperades exhibicions de diferents Arts Marcials .

 


SEMINARI NIHON -SHIKI KOBUDO

Articles d'interés de Jiu-jitsu