TAIAKI I.M.A.F. ESPANYA-2016

on .

El passat cap de setmana es va  celebrar al preciós paratge de la Cala Montjoi el tradicional Taikai IMAF Espanya.

Com sempre ha estat una experiència per tots els participants, tant  per la seva bellesa, per tots els detalls de la organització, per la qualitat dels professors, per l’excel·lent ambient i per les exhibicions.

En aquesta edició hi han  participat ni més ni menys que quatre professors japonesos de Karate, Iaido i jujitsu tradicional.Hi van participar  professors i practicants de diferents  Arts Marcials de tot l’estat entre els quals hi va haver-hi una representació del Gimnàs esport-7 i del Sport-Centre de Santpedor.

El divendres concretament es van celebrar els exàmens  de pas de grau amb els  mestres japonesos  com a membres del tribunal. Concretament  el professor  Josep Lluís Lorente (Sport Centre de Santpedor) van passar a 6è dan de Jujitsu.

Els seus exàmens van constar de tècniques del nostre estil de Jujitsu “Doshin Ryu“ realitzades amb dos ukes.

El dissabte pel mati es va fer la presentació  oficial del curs i es van iniciar la successió de classes de diferents disciplines i professors.

A la nit es va fer una BUDOPARTY on van fer exhibicions els professors japonesos i els de més alta graduació.  Per amenitzar la festa hi havia un grup de TAIKO (tambors japonesos).

Destacar l'actuació dels nens del gimnàs Pantiquet de Mollet per la vestimenta, coreografia i espectacularitat de la seva exhibició.

El dissabte pel matí el professor d’Esport-7 Marcel Del Rio 7 dan de Jujitsu va fer una classe continuació de la de l'any passat on es treballava el desarmament d'una persona amb arma blanca.

 

 


SEMINARI NIHON -SHIKI KOBUDO

Articles d'interés de Jiu-jitsu