ACTIVITATS

on .

Dins la nostra entitat es pot practicar Judo i Karate tant per nens/es com adults, Motricitat (a partir dels 4 anys), Ju-Jutsu (defensa personal), Muay-Thai, Brazilian Jiu Jitsu,  Gimnàstica de Manteniment, Musculació i Fitness a més a més del servei de Sauna.

Aquí tens un breu resum de cadascuna d'elles:

judo a Manresa

JUDO

El judo no és únicament un esport, és una disciplina per a la formació física i moral.

ju-jitsu a Manresa

JU-JITSU

L'antiga art marcial japonesa de defensa personal, adaptada a les necessitats actuals amb rigor i efectivitat.

karate a Manresa

KARATE

L'objectiu final del karate-do no és guanyar, és caminar cap al perfeccionament de la personalitat dels seus practicants.

BRAZILIAN JIU JITSU

És un esport de combat, un sistema que se centra en el grappling. Es va formar a partir del Judo en l’apartat de la lluita al terra (Newaza).
Promou el concepte que una persona més feble pot defensar-se amb èxit contra una més gran i més forta utilitzant la tècnica correcta i portant la lluita al terra aplicant tècniques de control de luxació, estrangulació i immobilització.

wing-tsun a Manresa

MUAY-THAI

El Muay Thai, conegut també com boxa tailandesa, és un art marcial tailandès, amb tècniques combinades de cames i braços. Molt similar a altres sistemes de boxa Indoxinès. Un símbol nacional de la història i la identitat del Regne de Tailàndia. Les seves arrels estan en el Muay Boran, variant tradicional i art marcial que complementa el Muay Thai, juntament amb la boxa occidental.+informació

MUSCULACIÓ-FITNESS

Musculació i treball càrdio-vascular, planificats individualment i amb un seguiment constant.

Classes manteniment Manresa

GIMNÀSTICA DE MANTENIMENT

Bona música i molt de ritme. Combinacions atrevides i efectives. Treball càrdio-vascular i ràpida millora de la condició física general de manera divertida i controlada.

Classes manteniment Manresa

MOTRICITAT

Per adquirir i madurar les qualitats motrius de base, mitjançant el joc i la pre-lluita. A partir dels 4 anys.

Entrenador personal Manresa

ENTRENADOR PERSONAL

La figura del entrenador personal és una bona solució per totes aquelles persones que tenen recança a entrar en un gimnàs, perquè no saben que van a fer o si seran capaces de fer-ho, i que per diferents raons personals requereixen d’una atenció més personalitzada per assolir els objectius que desitja.