CAMPIONAT D'EUROPA DE WING WEAPON

on .

Esport 7 es consolida com el millor club de combat amb armes   del Campionat d’Europa  de Wing Weapon 2012

El passat cap de setmana va celebrar-se a Barcelona el campionat europeu "Wing Weapon 2012", on diversos practicants d'aquesta disciplina del gimnàs manresà  hi van participar emportant-se grans èxits cap a casa nostra.

Ferran Basullas (Esport 7) va proclamar-se campió de pesos lleugers després d'un espectacular combat amb Jonathan Gálvez (Club Verdolay Murcia); Isaac García (Esport 7) va endur-se la victòria després de disputar la final de pesos mitjos contra Mikel Borrull (Nou Ter Sport); a la final de pesos pesats es van enfrontar Fermí Olid (Esport 7) amb el gironí Daniel Franquesa, on Olid també va quedar en primer lloc.

En la competició femenina Eva Fernández (Esport 7) va quedar en segon lloc despres d'una renyida confrontació amb l'alemanya Claudia Schäfer.

Com a curiositat, en la lliga de doble arma van ser justament dos membres d' Esport 7 qui van arribar a la final obrint-se pas contra els seus rivals espanyols i alemanys: Marc Guixà va quedar en segon lloc després d'un combat contra el seu company d'equip Isaac García, que es va proclamar enguany campió en la disciplina de doble arma.

També van participar en aquest esdeveniment els lluitadors manresans Pau Schulz, Sergi Segura, Lluis Moras i Pol Broto, que tot i no poder-se classificar per les finals, van realitzar uns combats amb una més que notable qualitat técnica. Els exits d'aquest campionat en el que participaven clubs Belgues, Alemanys i de la resta del estat espanyol van fer que Esport 7 es consolidés com a millor escola europea de Combat amb Armes Esportiu d'aquest any.

Articles d'interés de Brazilian Jiu-jitsu