Esport7

Un or, una plata, un bronze, 2 cinquens i 2 setens llocs pels judokes del CTJudo Bages i Moianès al Campionat d’Espanya infantil i cadet

Els judokes del Centre de Tecnificació de Judo del Bages i Moianès han tornat amb 3 medalles, una d’or, una de plata i una de bronze, del Campionat d’Espanya de Judo Infantil i Cadet celebrat aquest cap de setmana a Madrid. També han aconseguit dues meritòries cinquenes places i dues setenes.

Ivet Beltran (Club Judo Ripoll) a -48 kg s’ha proclamat campiona en categoria infantil. Guillem Lozano (Esport7) a -90 kg ha aconseguit la plata en el cadet; i finalment, Luca de Palma (Esport7) -63 kg ha obtingut el bronze en categoria cadet.

L’equip infantil ha sumat, també, dues cinquenes posicions, per part de Carlos Llamas (Esport7) -42 kg i Maica Berruezo (Esport7) -40 kg.

A més, han fet setens llocs, Jan Perau (Esport7) -60 kg, en categoria cadet, i Maurici Casasayas (Esport7) -38kg, en categoria infantil.

Han competit també, en categoria cadet: Álex Llamas, Aleix Bell, Julen Muñoz, Adrià Marin, Arnau Domínguez i Ariadna Álvarez. Per part dels infantils han competit, també, Bruna Cruz, Núria Corcuera i Berta Domínguez.

El Campionat d’Espanya d’aquesta temporada ha estat especialment exigent. El Centre de Tecnificació de Judo del Bages i el Moianès fa una valoració molt bona del global de tota la temporada. Els resultats de la competició d’aquest cap de setmana, però, no reflecteixen el nivell i esforç dels esportistes del centre.