Esport7

Or i bronze per a les 2 parelles d’Esport7 que competeixen al torneig de jujitsu i assoliment de 8è Dan per Marcel del Rio i 5è Dan per Jesús Pérez

El passat dissabte i diumenge dies 29 i 30 d’abril practicants de jujitsu d’Esport7 han participat en un curs internacional celebrat a Sant Pere de Ribes.

Els dos dies han donat classes més de 20 professors de diferents països europeus.

El dissabte dia 29 al matí es va realitzar un Trofeu Internacional de la modalitat Duo-Show, en el qual van participar dues parelles d’Esport7. La parella masculina formada per Pere Antoni Bonastre i Ian Puig va quedar tercera classificada, mentre que la femenina, formada per Laia Royo i Clàudia Torra, va ser la campiona.

El mateix dia a la tarda es van celebrar exàmens de pas de grau, en els quals, els professors d’Esport7, Jesús Pérez va passar a 5è dan i Marcel Del Rio, a 8è dan, amb un tribunal d’excepció amb altíssima graduació.

Dos dies de molt i gran jujitsu per gaudir d’aquest esport en totes les seves facetes.