Esport7

Tres esportistes del CTJudo Bages i Moianès es classifiquen, a la Fase Sector, pel Campionat d’Espanya Júnior

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Alacant la Fase Sector Est del Campionat d’Espanya Júnior, competició classificatòria per a la Fase Final de l’estatal, que tindrà lloc el 15 d’abril a Madrid. Del Centre de Tecnificació de Judo del Bages i Moianès s’han classificat 3 esportistes: Íngrid Domínguez (Club Judo Moià) a -57 kg, quedant 1a classificada; Marc Escribà (Club Judo Moià) -100 kg, 2n classificat al Sector; i Guillem Lozano (Esport7) -100 kg, tercer classificat al Sector.

També ha participat al Sector obtenint cinquenes posicions: Júlia Beltran, a -48kg; Nerea Espinosa, a -57kg; Luca De Palma, a -63kg.

Han participat sense obtenir resultat Ahmed Mssahal i Adrià Marín.