Esport7

Els cadets del CTJudo Bages i Moianès situen Catalunya al capdavant del medaller a la Supercopa Espanya d’Alacant

Espectaculars resultats dels esportistes cadets del Centre de Tecnificació del Bages i Moianès, aquest passat cap de setmana a la Supercopa Espanya de Judo Isabel Fernández d’Alacant, que van fer-se amb 8 medalles en una competició considerada la més exigent del circuit previ al Campionat d’Espanya.

Gràcies a les 8 medalles dels judokes de casa nostra, sumades a les 4 que va aconseguir un altre club català, el Vital Esport, Catalunya va situar-se al capdavant del medaller, superant comunitats tradicionalment més fortes, com Madrid, Andalusia o València, i que, a més portaven una xifra més alta de competidors. A tall d’exemple, la Comunitat Valenciana portava 112 competidors i Catalunya, 32 (vegeu document que adjuntem).

Així els competidors cadets CTJudo va aconseguir 3 medalles d’or, 2 de plata i 3 de bronze

Els ors van ser per a Alex Llamas (Esport7) -50 kg, Adrià Marín (Club Judo Moià) -73 kg i Guillem Lozano (Esport7). Les plates per a Luca de Palma (Esport7) -63 kg i Aleix Bell (Esport7) -55 kg. I els bronzes per a Júlia Beltran (Club Judo Ripoll) -48 kg, Helga Barris (Esport7) -52 kg i Julen Muñoz (Esport7) -55 kg.

D’altra banda, Arnau Domínguez va obtenir la setena posició. Van competir sense obtenir resultat Ariadna Álvarez, Izan Moreno, Adrià Serrat, Biel Perau i Jordi Benito.

Confirmen la seva classificació directa al Campionat d’Espanya pel Rànquing de Copes Espanya: Alex Llamas, Guillem Lozano, Adrià Marín i 

Luca de Palma. De la resta, alguns/es es juguen la plaça a l’última competició a nivell català: la Supercopa de Catalunya.

Els infantils aconsegueixen un or a Alacant i segueixen aprenent per millorar

La Supercopa d’Espanya d’Alacant Isabel Fernández en categoria Infantil va tenir lloc diumenge. En aquest cas els esportistes de casa nostra van fer una bona competició, però no van obtenir el volum de medalles dels seus companys cadets. 

En total es van endur una medalla d’or, 2 cinquens llocs i 2 setenes posicions.

L’or va ser per a Carlos Llamas (Esport7) -42 kg, que té plaça assegurada al Campionat d’Espanya Infantil. 

Els cinquens llocs els van ocupar Maica Berruezo (Esport7) -40 kg, i Inés Guerrero (Tomodachi Terrassa) -57 kg. Les setenes places, Núria Corcuera (Club Judo Moià) i Ona Palau-Ribes (Club Judo Moià).

També van competir Toni Ros, Kerien Indalecio, Dumi Croitor, Berta Domínguez, Ot Fargas, Hiba Mahrez, Senayit Raya i Jordi Manzano.

En aquesta última Copa Espanya infantil de la temporada ha quedat clar que l’equip infantil té aspectes a treballar i un gran potencial de millora.