Esport7

Pluja de medalles per als alevins i benjamins del CTJudo a la Supercopa Catalunya

Blanes va acollir aquest passat diumenge la Supercopa Catalunya de Judo Aleví i Benjamí organitzada per la Federació Catalana de Judo i el Club Judo Blanes. Del Centre de Tecnificació del Bages i Moianès hi participaven una vintena de nens i nenes. En total es van aconseguir 9 medalles d’or, 6 de plata i 4 bronzes.

Van quedar primers de les seves categories: Bruna Rafat (Esport7), Helena Busquets (Club Judo Moià), Gerard Casasayas (Esport7), Martí Vinyals (Judo Moià), Vidal Beltran (Club Judo Ripoll), Toni Plaxats (Esport7), Víctor Bordallo (Club Judo Moià), Bruno Pereyra (Club Judo Moià) i Biel Cruz (Club Judo Ripoll).

Les plates van ser per a Íria Ventura (Club Judo Ripoll), Bruna Jurado (Club Judo Moià), Guillem Domingo (Judo Moià), Geray García-Muñoz (Judo Ripoll), Otger Ferrer (Judo Moià) i Oriol López (Judo Ripoll) 

Els quatre bronzes se’ls van endur Noa Lozano (Esport7), Pau Benito (Esport7), Aitor Moreno (Esport7) i Cesc Bayona (Esport7).