Esport7

Guillem Lozano, medalla de plata a la Copa d’Europa Cadet de Fuengirola

Gran resultat per a Guillem Lozano, judoka d’Esport7 i el Centre de Tecnificació de Judo del Bages i Moianès, que aquest passat diumenge ha aconseguit la medalla de plata a la Copa d’Europa de Judo Cadet celebrada a Fuengirola. 

Lozano que competeix a -90 kg és segon any cadet i va ser seleccionat per la Federació Espanyola de Judo per disputar el torneig. L’esportista veí de Sant Fruitós va vèncer el primer combat al judoka lituà Aldos Saltonas, va superar el francès David Kandelaki a quarts, i va guanyar a semifinals el canari Aixel Ramírez. A la final, Lozano no va poder guanyar el número 1 del rànquing, l’italià Cristiano Mincinesil, tot i que va començar el combat el guanyant.
Per part del CTJudo Bages i Moianès van competir també Álex Llamas (Esport7) -50 kg, qui també anava seleccionat per la Federació Espanyola i va guanyar el seu primer combat, però va caure en el segon sense poder repescar; Luca de Palma (Esport7) -63 kg, qui va perdre el primer encontre i no va repescar;  Arnau Domínguez (Esport7) +90 kg, qui va guanyar el primer combat, va perdre el segon i va perdre el primer de repesca; i Adrià Marín (Club Judo Moià) -73 kg i que va caure en el primer combat sense poder repescar. De Palma, Domínguez i Marín van competir seleccionats per la Federació Catalana de Judo.

L’equp del CTJudo acompanyat de l’entrenador Maurici Casasayas Soler