Esport7

Prop de 200 nens i nenes d’entre 3 i 9 anys participen a la Trobada de Judo Moianès

Aquest diumenge es va celebrar al pavelló municipal de Moià la Trobada de Judo Moianès per a nens i nenes de 4 a 9 anys. Aquesta edició va comptar amb prop de 200 nens i nenes dels diferents clubs i escoles de les comarques del Bages, el Moianès i del Ripollès: Judo Moià, Judo Ripoll, Esport-7, totes les escoles del Bages i Moianès on actualment es fa judo.

L’activitat es va desenvolupar en dues sessions d’una hora i mitja cadascuna. La macro-classe estava ambientada amb música i exhibicions per part dels monitors i professors dels diferents centres. Els nens i nenes van realitzar una classe de judo similar a la que fan en els seus respectius centres i que permet als pares i familiars veure i valorar el treball tant didàctic com pedagògic que es porta a terme durant tota la temporada. Al final de cada sessió, els pares van entrar al tatami per fer un exercici de judo amb els seus fills i un altre de relaxació i tornada a la calma.