Esport7

Més de 160 judokes alevins de Catalunya, Andorra i França competeixen a la Copa Moianès

Aquest dissabte els judokes del Centre de Tecnificació Bages i Moianès, (Club Judo Moià, Esport7, Club Judo Ripoll i respectives escoles) van participar en la 6a Copa Moianès de Judo Categoria U13 Aleví (2011-2012) Masculina i Femenina.

Es tracta d’una competició molt exigent per a aquestes edats, ja que compta amb una elevada participació. De fet, van participar-hi més de 160 judokes vinguts de 20 clubs catalans, a més d’un club d’Andorra i un de Perpinyà (França).

La classificació dels 50 judokes del CTJudo Bages i Moianès que hi van participar va ser de: 9 medalles d’or, 7 de plata i 10 de bronze. 

El CTJudo Bages i Moianès agraeix l’esforç a professors/es i col·laboradors/es  que fan possible l’esdeveniment.

Organitzadors i col·laboradors