Esport7

Fernando Alonso, d’Esport7, campió de la Copa d’Europa de Jiu Jitsu Brasiler

Fernando Alonso, d’Esport7, s’ha proclamat campió de la Copa d’Europa de Jiu Jitsu (Europe BJJ CUP 2022) a, València, competició organitzada per la Federació Internacional de Jiu Jitsu Esportiu (FIJJD), aquest dissabte, en les dues categories en les que ha competit.

Campió en 2 categories

Alonso ha estat campió absolut en la categoria Màster Cinturó Blau i també ha aconseguit la medalla d’or en la categoria Màster 3 (+41 anys)- 82,3 kg – Cinturó Blau.

A més, com que en el marc de la competició s’hi ha celebrat la gala de final de temporada 2022 de l’Spainbjjtour, s’hi han repartit els premis als millors esportistes d’aquesta federació, i Alonso ha estat el primer classificat en la categoria cinturó Blau de l’any 2022 amb 275 punts.

Fernando Alonso, al podi