Esport7

Alumnes de Ju Jitsu de l’Esport participen a un entrenament homenatge a Sant Pere de Ribes

El passat dissabte dia 3 de setembre, tot coincidint amb el començament de temporada, s’ha realitzat un curs molt especial de Jujitsu a Sant Pere de Ribes.


El curs era un homenatge al professor de Jujitsu Txema Domènech, 9è Dan, pels seus 50 anys de cinturó negre. Va participar un nombrós grup de professors que són o han sigut alumnes seus. Per tant, en totes les classes es va poder veure reflectida la seva empremta. L’homenatjat va donar classe i també diversos professors estrangers que van viatjar per compartir aquest moment amb qui han compartit infinitat de cursos per tot el món.

Finalment, es va dur a terme un dinar per poder compartir infinitat d’anècdotes. Va poder assistir un grup de cinturons negres del Bages entre ells molts d’Esport7 Va ser una jornada molt emotiva i on es va començar a suar el judogui.