Més de 30 judokes del Centre de Tecnificació del Bages i Moianès competeixen a Tolosa, França

on .

 

Un total de 33 judokes del Centre de Tecnificació del Bages i Moianès, integrants del Club Judo Moià, Judo Ripoll i Esport7 han competit i entrenat, aquest passat cap de setmana, al Torneig Excellence de Tolosa, a França.

 

 

Dissabte, 21 competidors i competidores de categoria cadet van disputar la competició, d’un elevat nivell, fent la majoria d’ells i elles un bon nombre de combats de qualitat. Cal destacar les tercers posicions obtingudes per Cai Castany a la categoria de -90 kg i Guillem Lozano a +90 kg. 

En la categoria femenina va competir també, a -48 kg, Ariadna Álvarez (7a), Helga Barris (7a) i Júlia Beltran (9a). A -52 kg, Nerea Espinosa (7a), a -57 kg, Ingrid Domínguez i Luca de Palma (participació). Pel que fa als nois, van competir, a -50 kg, Izan Moreno (7è)  i Alex Llamas (participació). A -55 kg, Julen Muñoz (7è), Aleix Bell (9è) i Jordi Benito (participació). A -60 kg Jordi Álvarez (7è), Oscar Pinedo (9è), Jan Perau (participació). A -66 kg, Adrià Marin (7è), Adrià Jorba (9è), i a -73 kg, Iñaki Garcia (participació). A -90 kg Asier Martin va aconseguir un 5è lloc, Igual que Arnau Domínguez a +90 kg.

El diumenge va ser el torn dels 12 competidors de la categoria júnior-sènior. Destaquen els bronzes obtinguts per Noelia Jardo a -48 kg, categoria en la qual la seva companya d’equip Olga Juárez va aconseguir la 7a plaça. També Ahmed Mssahal va quedar en tercer lloc en -60 kgs, i en la mateixa categoria, Saul Flores, va quedar 7è.

A -63 femení, Neus Santacreu va quedar 7a i Cristina Juàrez, 9a. A +100 Pau Muñoz i Marc Escribà van ocupar tots dos la 9a plaça. Van participar-hi també Martin Stoykov (-66 kg), Pol López i Sergio López (-73 kgs.) i Alberto Annunziata (-90 kgs).

 La competició es va completar amb entrenaments conjunts amb els alumnes del Club Balma-Saint Exupery de Toulouse.

 

ILIAS ILIADIS . CAMPIÓ DEL MÓN 2011 A -90 KG

Aquest vídeo és un petit reportatge el recent campió del món de Judo a la categoria de -90 Kg del grec d'origen georgià ILIAS ILIADIS. El títol ens ho diu tot: "He de guanyar"