CAMPIONATS D’ESPANYA INFANTIL, CADET I SENIOR 2021

on .

2 ORS, 1 PLATA, 1 BRONZE, 1 CINQUÈ I 1 SETÈ ES EL RESUTAT FINAL DELS TRES CAMPIONATS D’ESPANYA DE JUDO CELEBRATS AQUEST PASSAT CAP DE SETMANA A MADRID

 Aquest passat cap de setmana  dissabte 4, diumenge 5 i dilluns 6 de desembre, es va celebrar al Pavelló Municipal de Gallur (Madrid) els Cts. D’Espanya de Judo en categoria  Infantil (Sub-15) , Cadet (Sub-18) i Sènior (Abs).

 L’equip del Centre de Tecnificació de Judo del Bages i Moianes i va participar amb 15 judokes que s’havien classificat prèviament.

Els resultats han estat molt bo. Dues medalles d’or, una de plata, una de bronze , un cinquè  lloc i un setè lloc .

 En categoria Cadet Levi França d’Esport-7  va quedar Campió d’Espanya en la categoria de -66kg després de guanyar 5 combats per Ippon i a la final es va imposar al representant de Madrid.

També en categoria cadet Ahmed Msahal del Judo Moià va quedar 3r classificat cedint nomes a la semifinal i guanyant per Ippon el combat del Bronze.

En categoria Infantil Helga Barris  d’esport-7 va quedar Campiona d’Espanya en la categoria de -48kg després de guanyar 4 combats per Ippon i a la final imposant-se a la representat de la Comunitat Valenciana.

També en categoria Infantil Guillem Lozano d’Esport-7 va ser 2n classificat en la categoria de +66kg, després de guanyar tots els seus combats per Ippon i cedint nomes a la final, per un resultat molt ajustat davant el representant de Canàries.

 Destacar el 5è lloc de Jan Perau d’Esport-7 en categoria cadet  -55kg, després de fer una gran competició i perdre el combat pel bronze. 

També la 7a posició de Noelia Jardo d’Esport-7 en categoria Sènior i -48 kg, després d’una competició molt dura, en una de les categories de pes amb mes nivell.

 Van participar Biel Perau ,Luca de Palma , els dos d’Esport-7 i Pau Roca J. Moià en categoria infantil. Alex Llamas (Esport-7), Raquel Romeu i Marc Escribà , els dos de J. Moià  en categoria cadet. I Ahmed Msahal i Saul Flores de j. Moià en categoria Sènior

 Destacar també que en la categoria Sènior, la moianesa  Carla Ubasart ( actualment entrenant al CAR de Madrid ) va ser 3a classificada en la categoria de -57kg. 

 Acabat el Campionat d’Espanya, Noelia Jardo i Saul Flores han estat convocats per la Federació Catalana de Judo per entrenar durant tota aquesta setmana a Madrid amb l’equip nacional

 Amb aquests resultats acabem la temporada sent el club català amb millors resultats en els Campionats d’Espanya de Judo 2021.

ILIAS ILIADIS . CAMPIÓ DEL MÓN 2011 A -90 KG

Aquest vídeo és un petit reportatge el recent campió del món de Judo a la categoria de -90 Kg del grec d'origen georgià ILIAS ILIADIS. El títol ens ho diu tot: "He de guanyar"