ESTATGE RURAL DE JUDO 2021

on .

ELS JOVES ES TORNEN A REUNIR ALS TATAMIS

Tret de sortida als campus esportius a la Catalunya central amb la celebració de les estades de Judo Rural que s’han celebrat del 12 al 18 d’aquest mes de juliol amb la participació de més de 80 judokes d’entre 10 i 20 anys del Centre de Tecnificació de Judo del Bages i Moianès.

Després de gairebé un any i mig sense poder practicar esports de contacte, el Judo poc a poc ha tornat als tatamis.

Aquest estiu, Carla Ubasart, alumna del Club Judo Moià, actual Campiona d’Espanya absolut, medallista internacional -57kg i Graduada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport juntament amb la col·laboració dels clubs del Centre de Tecnificació del Bages i del Moianès (Club Judo Moià i Esport 7), van tornar amb més força que mai amb l’Estatge de Judo Rural.

Les estades s’han ubicat l’Alberg Torre del Baró (Sant Llorenç de Morunys).

Aquest iniciativa, motivada en la recerca de la normalitat de l’activitat esportiva després d’un any molt complicat, ha hagut de tancar llistes setmanes després de la publicació. Amb aquesta rebuda entre els pares, mares i alumnes del sector, els implicats en la seva organització han estat molt satisfets amb l’èxit.

Va haver-hi un primer grup de judokes reservat a les categories benjamí de 2n any, alevins i infantils fent dues sessions diàries treballs tècnics i tàctics   de base a més de treballs de condicionament físic i jocs de lleure. .

El segon grup de judokes, cadets i juniors, van poder gaudir de les sessions d’entrenaments amb treballs tècnics de competició dirigits a més a més de Carla Ubasart per:

-Estrella López Sheriff - 3a d’Europa sènior y 25 del Ranking mundial en -52kg

-David García - 3 d’Europa sub23 i campió Espanya absolut en -66kg

-Javier Cabello - 2 Ct. d’Espanya sènior i medalla estatal de les categories inferiors en -73kg.

ILIAS ILIADIS . CAMPIÓ DEL MÓN 2011 A -90 KG

Aquest vídeo és un petit reportatge el recent campió del món de Judo a la categoria de -90 Kg del grec d'origen georgià ILIAS ILIADIS. El títol ens ho diu tot: "He de guanyar"