PAU MUÑOZ CAMPIÓ D’ESPANYA JUNIOR EN +100kg

on .

El passat dissabte dia 26 es va celebrar al Palau Velòdrom Lluís Puig de Valencia el campionat d’Espanya de judo en categoria Junior (Sub-21) on un equip de 8 judokes  del Centre de Tecnificació de Judo del Bages i Moianès que van estar seleccionats per la Federacio Catalana de Judo.

El judoka d’Esport-7 Pau Muñoz es va proclamar Campió estatal en la categoria de pes de +100 kg. despres de guanyar els 4 combat per “Ippon”.

En al categoria masculina destacar a Iker Colchero també d’Esport-7 que va ser finalment 5e classificat al perdre el combat pel bronze en la categoria de -81 kg. 

Levi França (Esport-7) en la categoria de -66 kg. Va guanyar el combat de 1ª ronda pero va perdre en el segon combat en la “tècnica d’or”

També va competir Jordi Perez de Mendiguren(Esport-7) en -90 kg  , va perdre la primera ronda.

En la categoria femenina també destacar a Noelia Jardo d’Esport-7 que va ser finalment 5ª Class en -48 Kg al perdre el combat pel bronze es pres de fer una eliminatòria dificilíssima. En aquesta mateixa categoria Olga Juarez també d’Esport-7 va guanyar la primera ronda pero va perdre en la segona i no va poder repescar.també van competir Raquel Romeu del Judo Moià en -52 Kg. I Nerea Garcia d’Esport-7 en -63. Les dues no van poder superar la 1ª ronda. 

ILIAS ILIADIS . CAMPIÓ DEL MÓN 2011 A -90 KG

Aquest vídeo és un petit reportatge el recent campió del món de Judo a la categoria de -90 Kg del grec d'origen georgià ILIAS ILIADIS. El títol ens ho diu tot: "He de guanyar"