38ª EDICIÓ TROFEU INTERNACIONAL DE JUDO CIUTAT DE BARCELONA

on .

El passat dissabte dia 10, es. Va celebrar al poliesportiu de LLars Mundet de Barcelona la 38ª edició del Trofeu Internacional e Judo “Ciutat de Barcelona” en categoria Sènior amb la participació de la selecció d’Andorra, l’equip del CAR de Madrid, CEAR Valencia, l’equip del CAR Navarra, Selecció Gallega i diferents equips de Valencia, Madrid i Catalunya.

El Centre de Tecnificació de Judo el Bages i Moianès hi van participar amb 4 noies per part d’Esport-7 i dos nois per part del Judo Moià.

Noelia Jardo d’Esport-7 va ser bronze en la categoria de -48kg després de perdre a 1/4 de final amb Silvia Arribas de la Federació Navarra. Després guanya a Maria Rojas i a Natalia Herrero de la Federació Gallega amb dues.

Paula Cubero també d’Esport-7 va ser finalment 5a classificada en la categoria de -52kg després de perdre el combat pel bronze amb Paula Beorlegui de la Federació Navarra.

Cristina Juárez d’Esport-7 queda 5a classificada en -63 Kg. després de perdre el combat pel bronze amb Akriti Dasgupta del Nucli de Tecnificació de BCN nord

També van competir Olga Juárez (Esport-7 , Saul Flores i Martin Stoikov, els dos del Judo Moià.

ILIAS ILIADIS . CAMPIÓ DEL MÓN 2011 A -90 KG

Aquest vídeo és un petit reportatge el recent campió del món de Judo a la categoria de -90 Kg del grec d'origen georgià ILIAS ILIADIS. El títol ens ho diu tot: "He de guanyar"