CAMPIONAT D'ESPANYA ABSOLUT 2020

on .

Aquest passat dissabte dia 5 s’ha celebrat al Hotel Marriot Auditorium de Madrid el Campionat d’Espanya en categoria absoluta.

La moianesa Carla Ubasart, ha estat  Campiona d'Espanya Absoluta de Judo en la categoria de -57 kg. des presde disputar 4 combats dels quals la ½ final i la final davant la navarresa Jaione Equisoain han estat realment durs.

Aquesta judoka formada al Judo Moià (C.T. Bages-Moianès) i que entrena actualment al CAR de Madrid, és el segon cop que puja a dalt de tot del pòdium estatal absolut.

També hi han participat dues judokes d’Esport-7, concretament Noelia Jardo en -48 Kg i Cristina Juárez en -63 Kg. que han competit representant a la Federació Catalana de Judo.

Noelia Jardo ha estat finalment 5ª classificada al perdre el combat pel bronze davant una representant de la Federació madrilenya. Anteriorment es va imposar en el 1r combat per “Ippon” de contraatac perden després a ¼ de final, donant-li opció a disputar la repesca on guanya a la Navarresa en el combat previ al bronze.

Cristina Juárez ha competit a -63 Kg. però no ha pogut passar la 1ª ronda al perdre el combat davant la representant de Madrid.  No ha pogut repescar.

 

ILIAS ILIADIS . CAMPIÓ DEL MÓN 2011 A -90 KG

Aquest vídeo és un petit reportatge el recent campió del món de Judo a la categoria de -90 Kg del grec d'origen georgià ILIAS ILIADIS. El títol ens ho diu tot: "He de guanyar"