COMUNICAT PELS SOCIS DEL GIMNÀS ESPORT-7

on .

Benvolgut/da,

Com saps, els darrers mesos hem estat treballant per dotar el Gimnàs Esport7 de les mesures i protocols d’higiene i seguretat necessàries per ser un equipa- ment segur. Això ens ha permès la pràctica esportiva amb seguretat i confiança, i gràcies a la col·laboració de tots vosaltres i de l’equip de professors de l’Esport7, hem complert la normativa establerta per les autoritats sanitàries de forma estricta.

Malgrat això, la situació sanitària generada per la covid-19 s’ha agreujat els últims dies, per la qual cosa, la Generalitat ha decidit adoptar mesures més dràstiques, que inclouen el tancament dels centres esportius, com és l’Esport7, durant 15 dies a partir d’avui divendres 30 d’octubre.

Nosaltres seguirem atents a l’evolució de la situació i en contacte amb tu per re- soldre els dubtes que us puguin sorgir, mitjançant el correu esport7@esport7. catotrucant-nos per telèfon al 699931937 en horari de 9 a13 i de1 7a20h,de dilluns a divendres.

Perquè durant aquests dies puguis seguir practicant activitat física, tornarem a oferir-te classes online, a través de la plataforma Zoom, tal com ho vam fer durant el primer confinament. Rebreu en un segon comunicat els horaris de les classes online, l’enllaç per accedir-hi, així com el material que necessitareu per a cada una d’elles. Les classes online començaran a partir de demà dissabte.

Us avancem que hem intentat mantenir els horaris que teníeu a les classes pres- encials a les classes online. Creiem que és fonamental, sobretot pel que fa als in- fants, mantenir les rutines que havien pogut reprendre a l’inici de curs, i per això, demanem als pares i mares que, en la mesura que pugueu, feu un acompanyament als vostres fills perquè participin de les seves classes online. Estem convençuts que l’esport és part de la solució, no del problema, i que, òbviament, comporta beneficis tant a nivell físic com psicològic i emocional.

Pel que fa a la quota del mes de novembre, us aplicarem un descompte del 50% pel fet de no poder oferir les classes de manera presencial durant dues set- manes. A les persones que pagueu per domiciliació bancària, us passarem el re- but a principi de mes, com és habitual.

A les persones que pagueu en efectiu al gimnàs, us demanem que feu l’ingrés apli- cant el 50% de rebaixa a la quota al número de compte corrent d’Esport7:

ES57 0182 4143 2502 0178 0866
En el moment de fer l’ingrés, indiqueu el nom i cognoms de l’alumne.

Gràcies per la teva comprensió i et demanem que continuïs amb les mesures de prevenció per protegir-te a tu i als altres; i que no paris de fer activitat física i de motivar els més petits perquè segueixin actius, perquè és la millor manera de tenir un sistema immunològic fort.

Seguim junts!

Maurici Casasayas
Director del Gimnàs Esport-7 Judo

ILIAS ILIADIS . CAMPIÓ DEL MÓN 2011 A -90 KG

Aquest vídeo és un petit reportatge el recent campió del món de Judo a la categoria de -90 Kg del grec d'origen georgià ILIAS ILIADIS. El títol ens ho diu tot: "He de guanyar"