NOELIA JARDO I PAU MUÑOZ CLASSIFICATS PER LA FASE FINAL DEL CT D’ESPANYA JUNIOR

on .

Aquest passat dissabte dia 8, es va celebrar al pavelló municipal Benicalap de Valencia la Fase Sector Est del Campionat d’Espanya Junior entre les Federacions de Murcia, Balears, Valencia i Catalunya per tal d’assolir les 3 primeres places de cada categoria de pes per participar a la Fase Final que es disputarà a Alcalà de Henares el dissabte dia 22 de febrer.

Un equip del Centre de Tecnificació de Judo del Bages i Moianès i va participar representant a la Federació Catalana de Judo.  

Concretament dos judokes d’Esport-7 es van classificar, Noelia Jardo en -52 Kg. i Pau Muñoz en + 100 Kg. després de guanyar els dos el combat per la 3ª i 4ª plaça.

 

Els resultats de la resta de l’equip va ser el següent:

-Paula Cubero (Esport-7)  4ª class. en -52 Kg.

-Pau Santacreu (Esport-7) 4t. class. en -66 Kg.

-Marc Escrivà (J. Moià) 4t. class. en +10 Kg.

-Nerea Garcia (Esport-7) 5ª class. en -63 Kg.

 

També van competir però no van obtenir classificació final, Cristina Juárez, Eric Guerra, Alex Martin, Iker Colchero, Guifre Torra i Jordi Pérez de Mendiguren, tots els d’Esport-7i Raquel Romeu del Judo Moià.

ILIAS ILIADIS . CAMPIÓ DEL MÓN 2011 A -90 KG

Aquest vídeo és un petit reportatge el recent campió del món de Judo a la categoria de -90 Kg del grec d'origen georgià ILIAS ILIADIS. El títol ens ho diu tot: "He de guanyar"