JORNADA PRE-TECNIFICACIÓ AL COMPLEX ESPORTIU DEL CONGOST

on .

El passat dissabte dia 1 es va celebrar a les instal·lacions del C.T. Judo del Bages i Moianès al Complex Esportiu del Congost de Manresa, una jornada de Pre-Tecnificació de Judo, activitat que forma part del programa de promoció i formació de la base de judokes

250 nens i nenes d’Esport-7, Judo Moià, Judo Ripoll i les escoles de Torelló, Calders, Artés, Mn Gibert de Fruitós, la Flama, Ametllers de S. Joan V.  i les escoles manresanes  la Sèquia, Itaca, Oms i de Prat, Puigberenguer i Bages hi  han participat en unes sessions diferents per cada categoria d’edats, Pre- Benjamins- Benjamins i Alevins. 
Les sessions han estat dirigides per els professors David Roca i Maurici Casasayas Soler juntament amb professors del Judo Ripoll i monitors de les diferents escoles.
Excel·lent experiència d’una matinal marcada per la dinàmica del joc com element bàsic per l’aprenentatge i coneixement en la introducció a la competició .

ILIAS ILIADIS . CAMPIÓ DEL MÓN 2011 A -90 KG

Aquest vídeo és un petit reportatge el recent campió del món de Judo a la categoria de -90 Kg del grec d'origen georgià ILIAS ILIADIS. El títol ens ho diu tot: "He de guanyar"