SUPER COPA ESPANYA CADET DE NAVARRA

on .

El passat dissabte es va celebrar a Pavelló Esportiu de la Universitat de Navarra de Pamplona la Super Copa Espanya de Navarra en categoria Cadet (Sub-18) amb una altíssima participació de 600 judokes de tot l’estat. Aquest gran nombre de participant ha fet que les medalles estiguessin molt cares ja que moltes categories de pes eren d’entre 45 a 60 judokes.

Un equip del Centre de Tecnificació de Judo del Bages i Moianès representant al Judo Moià i a Esport-7 hi van participar.

Ahmed Mssahal del Judo Moià va ser finalment bronze en la categoria de -55 Kg. una categoria amb 51 judokes.

Mssahal va imposar-se ne el tres primers combats davant els representants de Valencia, Aragó i Castella Lleó, perdent a 1/2  final davant el representant de Navarra Gorka Gracia. En el combat pel bronze va imposar-se davant Victor Novillo de Madrid.

Neus Santacreu d’Espor-7 va ser finalment 9ª classificada en la categoria de -57 Kg. una categoria amb 47 judokes. Santacreu va començar guanyant a la presentant de Valencia, Madrid i La Rioja , perden a 1/4 de finals davant la representant d’Astúries  Paula Cima que finalment va ser la guanyadora de la categoria. A la repesca va perdre el combat inicial el  que la va classificar en 9ª posició.

 Van participar també d’Esport-7 Nerea Garcia en -63 Kg. Va guanyar la 1º ronda però no va guanyar el següent. Ikaki Garcia en -5 0 també hi   va participar . Del Judo Moià Martin Stoykov en -60 Kg.va guanyar els dos primers combats però a 1/8de finals va perdre i la també la repesca en un pes de 67 competidors Pol Miranda va guanyar el 1r combat en -81 Kg. però no va superar el segon. Raquel  Romeu  va competir en -48 Kg. Mar Escrivà va competir en + 90 Kg.

ILIAS ILIADIS . CAMPIÓ DEL MÓN 2011 A -90 KG

Aquest vídeo és un petit reportatge el recent campió del món de Judo a la categoria de -90 Kg del grec d'origen georgià ILIAS ILIADIS. El títol ens ho diu tot: "He de guanyar"