COPA CATALUNYA JUNIOR DE JUDO - 2019

on .

El passat dissabte dia 19 es va celebrar a les Llars Mundet de Barcelona la Copa Catalunya de Judo en categoria Junior (Sub-21), primera competició puntuable del Rànking català per classificar-se pel Campionat Estatal.
L’equip del Centre de Tecnificació de Judo del Bages i Moianès representant als seus respectius clubs “Judo Moià i Esport-7” van participar-hi amb una part de l’equip cadet (Sub-18) obtenin dos ors, una plata, 8 bronzes.
 
Els resultats van ser els següents:
En la categoria de -48 kg: Noelia Jardo (Esport-7) va ser 1a. Class.  Raquel Romeu (Judo Moià) 3a. Class. I Olga Juarez (Esport-7) no va poder classificar-se.
En la categoria de -52kg :Paula Cubero  (Esport-7) va ser 3ª Class.
En -57kg :Neus Santacreu (Esport-7)va ser finalment 5a. Class.
En -63kg :Cristina Juarez i Nerea Garcia, les dues d’Esport-7 van ser 3rs classificades.
En la categoria masculina de -60kg : Alex Martin (Esport-7) va ser 2n Class , Ahmed Msahal i Martin Stochkov els dos del Judo Moià  van ser 3rs Class ,Eric Guerra (Esport-7) 5e, Saul Flores (Judo Moià) 5e i Derek Garrido (Esport-7) 7e Class. 
Oscar Contrera (Esport-7) es va retirar per lesió.
En -66kg Levi França (Esport-7)va ser 5e Class. al perdre el combat pel bronze.
En -73kg  Iker Colchero (Esport-7) va 3r Class , Albert Graner i Guifre Torras , els dos d’Esport-7, van ser 5ers.al perdre els combats pel bronze.
En la categoria de -90kg Jordi Perez de Mendiguren (Esport-7) va ser 1r Class 1r Class.
En +100kg Marc Escriba (Judo Moià) va ser finalment 3r Class. 

 

ILIAS ILIADIS . CAMPIÓ DEL MÓN 2011 A -90 KG

Aquest vídeo és un petit reportatge el recent campió del món de Judo a la categoria de -90 Kg del grec d'origen georgià ILIAS ILIADIS. El títol ens ho diu tot: "He de guanyar"