1ª COPA CATALUNYA. JUNIOR DE JUDO 2021

El dissabte 27 s’ha celebrat al Poliesportiu de Badia del Vallés  la 1ª Copa Catalana de Judo en categoria Junior, Competició classificatòria pel Campionat d’Espanya d’aquesta categoria que està prevista pel proper mes de maig.

Després d’un any l’equip del Centre de Tecnificació de Judo del Bages i Moianès hi ha participat amb un molt bon resultat per part dels judokes del Judo Moià i Esport-7.

Alguns del competidors que encara son cadets han demostrat estar en una excel·lent forma i poder disputar combats per medalla.

5 medalles d’Or, 2 de Plata, 6 de Bronze, 2 setes i 2 noves és el balanç final.

CERIMÒNIA DEL LLIURAMENT DE CINTURONS NEGRES I VERMELL I BLANC


El dimarts dia 23 al Dojo del C.T. Judo del Bages i Moianès de Manresa s va cel·lelbrar la cerimònia de posar els nous cinturons negres als judokes que varen aprovar l'examen de pas de grau el passat dissabte dia 20. 

En aquest acte emotiu per tots els judokes de casa nostra es van posar el cinturó negre 1er. Dan Ferran Lozano, Felix Torralladona, Olga Juárez i Neus Santacreu.  per 2n Dan van ser Cristina Fernàndez i Cristina Juárez. Per 4t Dan  Gemma Casasayas i per 6è Dan  amb cinturó Vermell i Blanc  Maurici Casasayas Soler.

Moltes Felicitats a tots

ESPLAI DE NADAL 2020 I REIS 2021

Com cada any i per les vacances escolars de Nadal , Cap d’Any i Reis,  el Gimnàs Esport-7 organitza un Esplai per al vostres fills i filles pensant en cobrir els matins amb tot tipus d’activitats, esportives, tallers, etc.  pensant en ajudar als pares i mares en l’organització familiar que representa en aquestes setmanes vacacionals.
Clikeu aquí i per veure tota  la informació. 
 
Atentament 

ILIAS ILIADIS . CAMPIÓ DEL MÓN 2011 A -90 KG

Aquest vídeo és un petit reportatge el recent campió del món de Judo a la categoria de -90 Kg del grec d'origen georgià ILIAS ILIADIS. El títol ens ho diu tot: "He de guanyar"