CURS NACIONAL DE JU JITSU DE LA F.E.J.J.

on .

El passat dissabte dia 17 i diumenge dia 18 es va celebrar a Vilafranca del Penedès, el Curs Nacional de del Federació Espanyola de Ju Jutsu i D.A. un Seminari impartit per el mestre australià Alan Campbell 8è Dan, Cosimo Costa 8è Dan d’Itàlia i Txema Domenech 9è Dan de Barcelona.

En aquest Seminari hi han participat especialistes i practicants de diferents disciplines on van poder practicar i perfeccionar la Defensa Personal Femenina, Defensa Policial, Kobujutsu i Kobudo.

Ha participat una nodrida representació del gimnàs Esport7 de Manresa.
En el curs ha donat classes el professor d'Esport7 Marcel Del Rio 7 dan Jujitsu explicant diferents tècniques d'encadenament al terra i de conducció.
El dissabte va ser el dia estrella amb moltes hores de curs on els professors estrangers van donar moltes hores de classe i els demés professors van donar classes de tècniques curtes en l'àmbit del Jujitsu en general i del Jujitsu per a nens, defensa personal femenina, defensa personal i policial.
Entre els professors nacionals a destacar Txema Domènech 9 dan Jujitsu, Emili Vidal 8 dan Boxinjitsu, Alfonso Paredes 7 dan Jujitsu, Jon Idarreta 6 dan Judo, etc...
Destacar que a nivell policial era interessant la presència del coordinador de defensa personal de l'acadèmia d'Arkaute de la Policia Autonòmica Basca.  
És de remarcar les classes que també va donar el professor Jesús Pérez 4 dan Jujitsu d'Esport7 basades en tècniques de programa de pas de grau.
El Diumenge es va basar en treball amb armes i contra armes.

SEMINARI NIHON -SHIKI KOBUDO

Articles d'interés de Jiu-jitsu